Uganda, zanimiva država v Afriki

Nekateri so zelo navdušeni nad raznimi potovanji, komaj čakajo, da lahko nekam potujejo in uživajo. Saj ne rečem, da meni tudi ne dišijo druge države, da bi lahko nekje uživala ter raziskovala druge kraje, ampak si pač tega ne morem privoščiti. Zelo zanimiva je tudi Afrika, ampak včasih ljudje pozabijo na njo, tudi tam je lepo, pa čeprav je ponekod revščina in lakota. Naš zelo znan popotnik Zvone Šeruga vam ponuja, da lahko z njim potujete v Ugando ter z njim uživate na potovanju. Potovanje v Ugando je lahko zelo zanimivo ter spoznate malo drugačno kulturo, kot je pri nas.

uganda

Uganda je mogoče za koga ne znana država, sploh ne ve, da obstaja. Zvone Šeruga vam ponuja za 2350EUR v avgustu za 15 dni zelo zanimivo potovanje oziroma počitnice. Prijavite se lahko že danes na njegovem e mail naslovu. Ponuja vam dva tedna potovanja z terenskim vozilom čez hribe, doline, ob jezerih, ob čudoviti reki Nil ter nacionalne parke. Tukaj živijo prijazni ljudje iz črne celine. Uganda vam res ponuja nekaj posebnega, je potovanje namenjeno celotni družini, tudi otroci niso ovira. Če imate željo videt gorile, se dodatno plača ter uživate med njimi. Tukaj ne smejo otroci mlajši od 16 let.

Zakaj bi potovali samo po Aziji, če pa je Afrika lahko tudi zelo zanimiva, posebej še država Uganda. Ko se boste vrnili, boste ugotovili, da ste res doživeli nekaj čudovitega, spoznali čudovite ljudi, čeprav so iz črne celine. Uganda se nahaja za vse tiste, ki ne veste na jugo celine in je tudi puščavska država. Leži ob ekvatorju, je zelo raznolika od puščav do zelenja ter se lahko dvigne tudi do dveh kilometrov. Ljudje so za naše pojme zelo zanimivi, mogoče smešni saj non stop samo mahajo z rokami. Če vas je mogoče članek vsaj malo navdušil se čim prej prijavite ter avgusta greste na čudovite počitnice.

Rate this post