Domača savna je dosti bolj poceni, kot če hodite v savno – preverite zakaj

Savna je prijeten kraj, kjer je precej toplo in je zrak prežet z dišečimi eteričnimi olji. Zdaj je na razpolago domača savna, ki jo ima lahko vsak tudi, če je pri vas malo prostora in denarja. Gre za majhen savna sod za eno ali dve osebi, ki je iz cedrovine in je super savna za doma ali za pisarno. Njena prednost je, da jo lahko uporabite kadar želite in je cenejša od vstopnice za enega ali oba človeka za savno. Tisti, ki imajo družine, pa imajo celo več vstopnin za plačat. Sod za savnanje pa lahko uporabite vsi v družini in še prijatelji, zato bo zelo poceni v končni fazi. Uporabljate jo lahko tudi ves dan in še ponoči.

savna

Domača savna je tak sod, kamor greste noter in je vse telo, razen glave, v vročem sodu, kjer ga obdajajo para ter po izbiri eterična olja in dišave za lažjo sprostitev. Ker se boste prepotili skoraj do kosti, se bo vaše tlelo čistilo toksinov oziroma strupov. Pore se bodo odprle in ven bodo pritekli umazanija ter strupi, ki vas zdaj zastrupljajo.

Domača sod savna bo to preprečila in odpravila, kot to dela že tisočletja ljudem, ki so se savnali v lesenih kočah, glinenih iglujih in tudi pod šotori iz naravne kože. Pomagala vam bo, da se očistijo jetra, ledvica, koža, pore, limfa in da zapustijo vaše telo. Po tem se boste počutili dosti bolj sproščeno ter lažje.

Vaša savna je poceni in se jo dobi tudi na obroke. Vsak si jo lahko privošči in uživa doma ali v pisarn. Če je ne rabite, pa jo enostavno zložite in pospravite nekam, kjer imate več prostora. Vrčona pa jo ljudje kar ves čas pustijo na določenem mestu zato, da jo lahko pogosto tudi uporabljajo. Katero boste naročili, enojno ali dvojno je stvar okusa in življenjskega sloga.

Rate this post