Optimizacija spletnih strani – prehitite konkurenco in se povzpnite na sam vrh med iskanji v Googlu

optimizacija spletnih strani

Bi želeli, da se vaša spletna stran pojavi na samem vrhu v Googlu? SEO optimizacija spletnih strani vam ravno to omogoča, zato se hitro pozanimajte, kdo vam lahko pri tem pomaga.

Optimizacija spletnih strani vam zagotavlja, da bo vaša spletna stran bolj obiskana, pridobili boste več kvalitetnih obiskovalcev in posledično boste dobili višjo stopnjo konverzije. Dobra optimizacija vaše strani vas bo postavila v sam vrh med iskanji v Googlu in tako boste prehiteli vso svojo konkurenco ter prodali več izdelkov in storitev. Seveda optimizacija strani zahteva svoj čas in rezultat ne bo viden že po nekaj dneh, a po nekaj mesecih boste z optimizacijo zagotovo zelo zadovoljni, saj se bodo začeli kazati prvi uspehi. Kdaj se bo vaša stran pojavila med prvimi zadetki v Googlu, je odvisno tudi od tega, kako težavne so vaše ključne besede – vsekakor pa je vsaka spletna stran vredna optimizacije, zato nikar ne odlašajte in se pri ponudniku te storitve pozanimajte, kaj se da narediti.

optimizacija spletnih strani

Cena optimizacije spletne strani ni fiksna in je različna glede na zahtevnost projekta. Običajno je odvisna od začetnega stanja spletne strani in željenih ključnih besed na katere se bo spletno stran optimiziralo. Ključne besede je vedno najbolje izbrati glede na povprečno število mesečnih iskanj, glede na konkurenco in glede na vsebinsko povezanost s produkti vašega programa.

Optimizacija spletnih strani poteka po določenih korakih. Podjetje, ki mu zaupate optimizacijo, vašo obstoječo spletno stran najprej pregleda in izbere ključne besede, pod katerimi bi se vaša stran lahko uvrščala med vodilne zadetke. Nato skupaj z vami naredijo strategijo ter načrt optimizacije vaše spletne strani, da boste dosegli kar najboljše rezultate. Nato naredijo tako imenovano ON site optimizacijo, ki je podlaga za dosego zastavljenih ciljev. Na koncu pa naredijo še OFF site optimizacijo spletne strani, ki v Googlu poskrbi za glavne razlike med vami in vašimi konkurenti. Poleg spletnih strani se lahko optimizira tudi spletne trgovine, vendar je tovrsten postopek optimizacije malo drugačen.

Rate this post