Kakšne naloge opravlja čistilni servis

čistilni servis

Čistilni servis je odgovoren za vzdrževanje urejenosti pisarn, domov, hotelov ali drugih javnih površin, najamete pa ga lahko tako, da obiščite https://cistociscenje.si/. Čistilni servis ima glavne naloge, ki vključujejo pometanje, brisanje in sesanje tal, brisanje prahu s pultov, stropov in pohištva ter razkuževanje kopalnic, kuhinj ali drugih javnih površin. Čistilci opravljajo vrsto nalog, da ohranjajo vaše podjetje čisto, kot so brisanje prahu, brisanje, pometanje, voskanje tal in sesanje. Odgovorni so tudi za izvajanje rutinskih pregledov, da preverijo, ali so prostori, kot so stranišča, še vedno čisti.

čistilni servis

Čistilni servis je odgovoren tudi za usklajevanje z drugimi čistilci, da bo vaše podjetje čisto, čiščenje razlitja, razbitega stekla in drugih umazanij čim hitreje, izvajanje vzdrževalnih dejavnosti, povezanih s čiščenjem npr. vzdrževanje čistilnih strojev. Čistilni servis skrbi, da imate zaloge za ponovno polnjenje, kot so toaletni papir in papirnate brisače. Naročanje novih čistilnih sredstev po potrebi je običajno njihova naloga. Čistilni servis, vključuje še odgovornosti kot so čiščenje vhodov, hodnikov, pisarn, razkuževanje stranišč in sob za počitek, brisanje površin na dotikih, sesanje preprog, brisanje in pometanje tal, stopnic, praznjenje zabojnikov za odpadke, recikliranje in odlaganje ter usmerjenost v podrobnosti. Čisti in vzdržuje zgradbe in objekte. Opravlja težke naloge čiščenja, kot so čiščenje tal, šamponiranje preprog, pomivanje sten in stekla ter odstranjevanje smeti. Obvešča upravitelje o potrebi po manjših ali večjih popravilih ali dopolnitvah zgradbe operacijskih sistemov. Upošteva vse standarde in postopke glede varnosti, varnosti, skladnosti in kakovosti, ki so jih določili podjetje, stranke in regulativni organi. Čistilec mora biti prilagodljiv in pripravljen opraviti vse naloge, ki so mu dodeljene.

Včasih uporablja lestev, briše prah in pere pohištvo, stene, stroje in opremo; čisti strope ter briše prah in lošči svetilke. Pere in menja rolete, premika omare, škatle, pohištvo, zaboje in opremo na čista območja, bodisi ročno ali z uporabo ročnih vozičkov. S kemikalijami in čistilnimi raztopinami lahko odstrani madeže s površin, kot so preproge, zavese, stene in tla. Lahko tudi pometa vrtne poti, grabi listje, kosi travo, odstranjuje sneg ali opravlja kaj drugega.

Rate this post