Najbolj priročna mini stretch folija

Stretch folije, izdelane iz linearnega polietilena nizke gostote, so izredno raztegljiv plastičen film. Poznamo jo tudi pod drugimi imeni, kot so streč folija, stretch, embalažna, ovijalna, povijalna, raztegljiva folija, in še bi lahko naštevali. Mini stretch folija je ponavadi navita na tulcih in je izredno praktična zadeva, saj ščiti in pritrdi elemente oziroma predmete na izbrano mesto. Primarno se jo uporablja za različne vrste prevozov oziroma transportov med posameznimi proizvodnimi fazami ali iz kraja v kraj. Na spletni strani kammtrade.si/stretch-folija/ imajo v ponudbi različne vrste stretch folij, različnih dimenzij, velikosti in vrst.

Mini stretch folija je lahko standardna, tehnična ali prestretch. Z dodajanjem različnih primesi med postopkom izdelave, lahko dobimo različne vrste stretch folij, od UV obstojne stretch folije, prezračevalne, prosojno barvne, neprosojne, antistatične, in še bi lahko naštevali. Tudi debelina in širina stretch folije je pomembna. Najpopularnejše so čim tanjše in čim močnejše folije. Slednje med samo izdelavo porabijo manj naftne smole in so zato cenejše, hkrati pa zavzamejo manj prostora in so bolj prijazen do okolja. Hkrati pa je zaželen tudi mnogoslojni film, ki omogoča odličen oprijem in je odporen proti trganju.

Mini stretch folija je folija, ki je manjše teže in je izjemno priročna za uporabo. Na spletni strani kammtrade.si/stretch-folija/ vam mini stretch folijo proizvedejo po vaših željah in vam jo individualno prilagodijo. Tako bo vaša mini stretch folija točno take dolžine, širine in barve, kot si boste sami zamislili. Najbolj standardna mini stretch folija, ki je v njihovi ponudbi vedno na zalogi, je širine 100, 125 in 250 mm. Mini stretch folija se enostavno uporablja skupaj z odvijalci, ki jih lahko dobite že po zelo ugodni ceni. Z mini stretch folijo in odvijalcem boste imeli hitro zavite vse pakete, s tem pa bo prihranjen vaš dragoceni čas in energija. Paketi pa bodo z mini stretch folijo zaščiteni pred vlago, prahom in umazanijo.

Rate this post