Hitro popravilo menjalnikov

popravilo menjalnikov

Za servis oziroma popravilo menjalnikov se je potrebno odločiti takoj, ko opazimo kakršno koli spremembo pri delovanju našega menjalnika. Podjetje bo naredilo ustrezen pregled vašega menjalnika in ocenilo morebitno nastalo škodo. Servis oziroma popravilo menjalnikov je možno tako za avtomatski kot tudi navadni menjalnik in sicer pri vseh vrstah avtomobilov.

Podjetje vam pri menjavi oziroma popravilu menjalnika nudi celostno obravnavo, tako vam nudi kakovostne nadomestne dele, podroben servis, ki ga opravijo v najkrajšem možnem času kot tudi zagotovilo o uporabi nadomestnega vozila. Cena za popravilo menjalnikov je odvisna od vsakega primera posebej in jo ni mogoče napovedati.

Danes so avtomatski menjalniki vedno bolj priljubljeni, saj so zelo enostavni za uporabo. Morebiti imamo na začetku nekaj težav z navajanjem na takšen način vožnje, ko pa ga enkrat osvojimo, ga nebi več zamenjali za navadnega. Katera izbira je boljša oziroma vam bolj pisana na kožo pa lahko preverite v vsakem avto salonu, ki vam omogoča tako testno vožnjo avtomobila.

Kateri menjalnik potrebuje večjo mero vzdrževanja je težko določiti, saj je odvisna od več faktorjev. Obe menjalnika namreč potrebujeta določeno mero pozornosti. Lahko pa se poleg možnosti, ki vam jo nudi popravilo menjalnikov odločite tudi za preventivni obisk v servisni delavnici.

V vsakem primeru bodite pozorni na delovanje vašega menjalnika, tako navadnega kot tudi avtomatskega. Ko opazite, da vaš avto težje speljuje ali prestavlja, lahko dobite tudi občutek zamaknjenih prestav ali pa v kolikor prestave padajo in začne vaš avtomobil nihati z obrati, je čas, da obiščete ustreznega serviserja, ki bo poskrbel za popravilo menjalnikov.

popravilo menjalnikov

Lahko rečemo, da popravilo menjalnikov pri avtomatski izbiri nudi tudi menjavo olja v menjalniku, ki je odvisna od števila prevoženih kilometrov. Servis oziroma popravilo menjalnikov vam omogoča tudi hiter pregled po metodi TIT ECKART, ki vam prinaša menjavo olja v celotnem sistemu hladilnika in pretvornika navora.

Rate this post