Promocijski tisk na cerado za vsakogar

Tisk-na-cerado

Tisk na cerado uporabljamo takrat, ko želimo, da nas uporabniki takih in drugačnih storitev opazijo in s tem postanejo naše potencialne stranke. Več o tiskanju na cerade  si lahko preberete na https://magmamedia.si/tisk-ceradno-platno/ .

Tisk-na-cerado

Cerade so tisti veliki plakati, ki jih vidimo ob avtocestah ali večjih objektih in so namenjene oglaševanju in promociji različnih storitev. Za tisk na cerado se lahko odloči vsak, ki bi si želel pridobiti stranke in razširiti svoje obzorje ali pa stranke, ki vam že zaupajo pa so morda pozabili na vas spomniti, da še vedno obstajate.  Izdelava transparentov poteka pod nadzorom strokovnjakov, tisk pa se izvaja na preverjeni programski opremi in tiskalnikih najboljše kakovosti.

Promocija je danes zelo pomemben faktor za vaše podjetje in pridobivanje novih strank. Poleg oglaševanja s pomočjo spleta, kot se to danes počne je promocija s transparenti na drugem mestu. Bolj pametno je imeti več vrst oglaševanja saj s tem pohitrimo proces in pridobimo več potencialnih strank ali oseb, ki so si vsaj zapomnili vaš izdelek oziroma storitev, ki jo oglašujete. Brez kakršne koli promocije je pridobivanje strank, obiskovalcem in grajenje širšega kroga uporabnikov zelo zahtevna in skoraj, da neuspešna v večini primerov.

Tisk na cerado se izvaja na pvc materiale ali mash platna. Robove, ki držijo transparent na mestu lahko po potrebi naredimo močnejše s pomočjo varjenja, rinkanja ali žepkov. Barve transparentov si lahko izberete povsem poljubno saj današnji tiskalniki omogočajo mnogo različnih barv in kombinacij, ki jih lahko uporabite. Tisk na cerado se lahko izdeluje enostransko ali dvostransko na zahtevo stranke, katera lahko poda tudi želene velikosti in oblike. Zaščitna sredstva, ki se uporabljajo za tisk na cerado in druge vrste tiskanja je zaščita s pomočjo UV svetlobe, ki jo zagotavljajo pri samem tiskanju s posebnimi tehnika. Tako je lahko vaša cerada zaščitena pred vsemi vremenskimi razmerami in drugimi vplivi.

Rate this post