Katera klima za kamp prikolico je najboljša

klima za kamp prikolico

Klima za kamp prikolico je poleti obvezna zato, ker je drugače v prikolici zelo vroče in nemogoče za bivanje. Kakovostna in varčna klima za kamp prikolico vam bo ohladila prostor na zelo prijetno klimo, ki jo lahko uravnate sami. Ohladite lahko prikolico ali avtodom do 7 metrov dolga hitro ter prijetno, brez pihanja v ljudi. Tako je izdelana, da piha ob stropu, diskretno ter neopazno. Ta klima pa je hkrati še LED luč, ki osvetli prostor lahko v različnih barvah, da si ustvarite še prijetnejšo klimo.

klima za kamp prikolico

Kakovostna klima za kamp prikolico je majhna in neopazna na stropu, upravljate pa jo kar z daljinskim upravljalnikom. Je zelo lahka in varčna, kar pomeni, da ne bo obremenila zalog elektrike v prikolici in jo porabila. Niti opazili ne boste razliko. Ta klima za kamp prikolico je izdelana v dveh delih in drugi del je na strehi prikolice, saj mora vroč zrak nekam biti speljan, drugače se prostor ne bo ohladil.

Ta del na strehi je oblikovan aerodinamično z namenom, da ne bo oviral prikolice pri vožnji in je zato zrak okoli nje tako speljan, da ni upora. Ker je ta del tako majhen, je mogoče na streho prikolice seveda namestiti še kaj drugega, na primer anteno ali sončni panel za elektorko.

Klima za kamp prikolico je zahtevna za montažo, zato je v ceno montaža že všteta, ker jo mora namestiti izkušen mojster, ki bo zagotovil, da bo klima delala brezhibno in da ne bo prišlo do električnega udara ali vžiga. Zato je nikar ne nameščajte sami. Kupite jo in pripeljite prikolico, mojster jo bo namesti hitro in varno in vi boste prikolico le še peljali s seboj na izlet. Vaša premična hiška bo dobila čisto novo kvaliteto. Ne boste mogli verjeti, kaj pomeni kvalitetna klima v takem prostoru sredi razbeljene narave, kamor se boste lahko skrili in počakali na prijeten poletni večer.

Vsekakor pa izberite predlagano klimo, kajti veliko klim ni kakovostnih in pihajo grobo v ljudi, ki se prehladijo, lahko so glasne in potratne. Ta klima pa je narejena visoko tehnološko in zelo kakovostno ter s premislekom. Zato se jo splača nabaviti, ker odtehta ceno, ki jo plačate zanjo.

Rate this post