Kam na oddih: apartmaji Kranjska Gora

apartmaji Kranjska Gora

Kranjska Gora je ena najbolj zaželjenih počitniških destinacij, tako slovenskih kot tudi tujih turistov. Najem apartmaja v Kranjski Gori je tako vedno bolj priljubljen način ureditve počitniškega bivanja v tem obljudenem kraju. Apartmaji Kranjska Gora se lahko pohvalijo z odlično lokacijo, saj boste lahko svoje počitnice preživeli v objemu narave. Hkrati pa vam je na dosegu roke vsa potrebna infrastruktura in možnosti za sprostitev in rekreacijo. Če si želite počitka na svežem zraku in odličnih možnosti za aktivno preživljanje počitnic, potem je Kranjska Gora odlična destinacija za vas.

apartmaji Kranjska Gora

Moderni apartmaji v osrčju narave

Šteblaj apartmaji Kranjska Gora vam nudijo prijetno in udobno preživljanje počitnic. Opremljeni so moderno in funkcionalno, zato so odlična izbira za vsakega, ki si želi nadvse udobno bivanje. Gostje jih obiskujejo tako poleti, kot tudi pozimi, zadovoljijo pa tudi potrebam najzahtevnejših strank.

Apartmaji Kranjska Gora se nahajajo na odlični, malodane strateški lokaciji. Ker boste z odločitvijo za Šteblaj apartmaje, bivali v samem centru letovišča tik ob smučišču, boste imeli prav vse na dosegu roke – odlično izhodišče za dnevne izlete, prijetne sprehode po ulicah Kranjske Gore, obisk trgovin ter restavracij z okusno hrano in bazenov v termah. Skrbno izbrana oprema in gospodinjski aparati v posameznih nastanitvah pa vam bodo omogočili najvišjo kakovost počitniškega bivanja.

Izbirate lahko med tremi vrhunsko opremljenimi apartmaji – Mimi, Megi, Toni, ki lahko gostijo od 4 do 6 oseb. V njih se bodo prijetno počutile tako družine z majhnimi otroci, pari in družbe prijateljev. Imajo tudi lastno parkirišče, kjer boste lahko vaš osebni avtomobil pustili povsem brez skrbi. Na voljo so vam tudi shramba za kolesa in smuči. Ljudje zato izberejo apartmaje Šteblaj tako v poletni kot tudi zimski sezoni. In kar je najpomembnejše – številni njihovi gosti postanejo stalni. Tako se vsako leto radi vračajo k njim, kar pa kaže na kvaliteto Šteblaj apartmajev v Kranjski Gori.

 

Rate this post