Apartmaji Golte – sprostitev v objemu narave

apartmaji golte

Če si želite zares dobro odpočiti od vsakdanjih skrbi in stresa, potem si privoščite dopust v apartmajih Golte. Idilično naravno okolje, prečudovite naravne znamenitosti in številne možnosti za rekreacijo na prostem vas bodo popeljale v čaroben svet dopustniških užitkov. Apartmaji Golte pa bodo poskrbeli, da se boste po čudovito preživetem dnevu lahko udobno sprostili in napolnili baterije za nove dogodivščine. V njih namreč ne manjka sodobne tehnologije, hitrega interneta in sodobnih rešitev, ki vam olajšajo vaš vsakdan.

Vam pa Apartmaji Golte nudijo tudi polno opremljeno kuhinjo, jedilnico z raztegljivo sedežno garnituro, kopalnico in ločen WC, spalnico z zakonsko posteljo ter sobe z ločenimi posteljami. Razveselil pa vas bo tudi balkon, s katerega boste lahko ob prijetni družbi in kozarcu vina opazovali vse lepote, ki jih ponuja planota Golte.

apartmaji golte

Oddih, ki si ga boste zapomnili

Golte so priljubljena turistična destinacija, tako poleti kot tudi pozimi, saj nudijo obilico različnih možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. Zagotovo pa je ta prekrasna planota najbolj poznana po smučarskem centru, ki ga vsako leto obišče veliko število družin, pa tudi tistih bolj izkušenih smučarjev. Poleg smučanja se lahko udeležite tudi sankanja in drugih snežnih radosti. Za sprostitev bo poskrbel odlična wellness, za katerega vam Apartmaji Golte nudijo tudi nekaj popusta.

Še zdaleč pa Golte niso zanimive le pozimi. Vedno več obiskovalcev se za oddih na tem prečudovitem mestu odloči tudi v poletni sezoni. Prav vsakega gosta bo navdušila panoramska nihalka, ki vas ponese na sam vrh planote, kjer boste lahko občudovali prekrasen razgled. Odpravite se lahko tudi po številnih pohodnih poteh različnih zahtevnosti in raziščete vse skrite kotičke tega naravnega bisera. Vsi ljubitelji adrenalina pa se boste lahko udeležili zanimivih in izvirnih dejavnosti, kot so spust po zipline-u, plezanje na umetni plezalni steni, odkrivanje jamskega sveta, skok s padalom. Pravo doživetje pa vam nudi tečaj preživetja v naravi.

Ne glede na to, kam vas bo vodila pot, pa se boste lahko ob koncu dneva odpočili v enem od lično urejenih apartmajev Golte.

Rate this post