Bohinj apartma za nepozabna doživetja v naravi

bohinj apartma

Vse več ljudi si želi med svojim dopustom pobegniti stran od mestnega vrveža in napornih vsakdanjikov. Najem lepo urejenih apartmajev v Bohinju je zato odlična priložnost, da se popolnoma odklopite in si privoščite razvajanje v objemu neokrnjene narave prekrasne gorske idile. Bohinj apartma vam omogoča, da doživite pravo gorsko pravljico in ustvarite nepozabne zgodbe, ki se jih boste z nasmehom na obrazu spominjali še dolga leta.

Apartmajske hiške ALPIK stojijo pod gorovjem Ukanc na prostrani jasi, v neposredni bližini Bohinjskega jezera. Ta vodni biser Gorenjske vam je tako dobesedno na dosegu roke. Številne vodne aktivnosti, rekreacija v naravi in ogledi turističnih znamenitosti bodo aktivno zapolnili vaš vsakdan. Bohinj apartma pa bo vaše idealno zavetje po aktivno preživetem dnevu. Privoščite si popolen oddih in vrhunsko razvajanje – ker si to zaslužite.

bohinj apartma

Idilične hiške, primerne za vse okuse

Prav vsak Bohinj apartma v sebi skriva številna presenečenja, ki zadovoljijo še tako zahtevnim strankam. Njihova glavna posebnost je, da so sodoben slog zelo uspešno zapakirali v tradicionalni oklep. Apartmajske hiške so namreč narejene iz tradicionalnih materialov, kot sta les in kamen. Tudi gradnja je tipično alpska, saj lastniki niso želeli grobo posegati v naravno okolje in celosten izgled okolice. Že ob vstopu v Bohinj apartma pa vas pričakajo številne tehnološke rešitve, brez katerih si udobnega življenja sploh ne znamo več predstavljati – televizor, pomivalni stroj, hiter brezžičen internet in druge pametne funkcije. Ves čas vam je na voljo tudi žar, s pomočjo katereg si lahko pripravite okusno kosilo.

Ker smo si ljudje med seboj zelo različni, so privat apartmaji Bohinj ustvarjeni tako, da zadoščajo najrazličnejšim okusom. Ob najemu se lahko odločite za celoten paket doživetij, ki bo poskrbel tudi za vaše brbončice, razvajanje telesa in duha ter aktivnosti, ob katerih vam zagotovo ne bo dolgčas. Če vas torej mika Ukanc ali kateri drug gorski velikan, vam apartmaji nudijo številne možnosti. Svoj mir in spokoj pa boste tu našli tudi vsi tisti, ki si želite zgolj posedanja na terasi in nemotenega počitka. Ne glede na to, kako si želite preživeti svoj dopust, bodo apartmaji Bohinj poskrbeli za izkušnjo na najvišjem nivoju. Prepričani ste lahko, da se boste v ta mali raj na Zemlji zagotovo še kdaj vrnili.

Rate this post