Ali je vinil dober za talno oblogo v vašem stanovanju

vinil

Vinil ima nekaj prednosti pred drugimi talnimi oblogami. Vinil je najbolj priljubljena oblika prožnih talnih oblog, ker potrebuje malo vzdrževanja, je vodoodporna in stroškovno učinkovita ter dolgotrajna. Prav tako ima popolno ravnovesje med trdnostjo in “oddajanjem”, kar pomeni, da nekoliko poskoči, ko hodite po njem, za udoben občutek pod nogami. Zahvaljujoč nedavnemu tehnološkemu napredku je današnja vinila obloga na voljo v široki paleti visokokakovostnih in čudovitih zaključkov. Vinilna tla so razmeroma enostavna za namestitev in so cenovno dostopna. Luksuzne vinilne talne obloge so ugodne v primerjavi z lesenimi tlemi in preprogami. Prihranki se nadaljujejo, če upoštevate, da je cenejši za čiščenje in vzdrževanje, kot druge vrste talnih oblog. Če imate res omejen proračun, upoštevajte, da je vinilna plošča najbolj ekonomična možnost.

vinil

Vinil je lahko nedosledne kakovosti, zato vedno izberite tri slojnega in ga poiščite na zgornji povezavi. Kljub obsežni kategoriji luksuznega vinila se kakovost razlikuje tudi med najbolj ocenjenimi blagovnimi znamkami. Osredotočite se na debelino in konstrukcijo, da določite kakovost. Vinil je na voljo v debelinah od 2 mm do 8+ mm. Tanjši vinil se lažje poškoduje in je nagnjen k vdolbinicam na primer od nog pohištva. Debelejši vinil se ponaša z večjim oblazinjenjem in stabilnostjo, kar je najboljše za območja z velikim prometom, kot so kuhinje in hodniki.

Kar zadeva vrsto konstrukcije, je zasnovan s štirimi plastmi materiala za največjo stabilnost in moč. Te trpežne vinilne plošče so prijetne tudi na otip in delujejo bolj kot les. Za kopalnice in kuhinje je večina luksuznega vinila podložena z vodoodpornim PVC-jem. Čeprav so vse vinilne talne obloge vodoodporne, kakovostnejši izdelki odbijajo vodo dlje časa. Vinilna tla so lahko lepa in edinstvena. Morda boste presenečeni nad osupljivimi, nenavadnimi vzorci in teksturami, ki jih lahko dobite z vinilnimi tlemi danes. Med prepričljivimi zaključki, podobnimi lesu, boste našli tudi različne učinke kamna in marmorja, pa tudi vinilne ploščice, ki jih je mogoče fugirati in polagati kot njihove keramične dvojnike.

Rate this post