Čistilna naprava naj bo sredstvo s katerim prispevate k čistejšemu okolju

čistilna naprava

Čistilna naprava je odlična rešitev pri novgradnji pa tudi pri nadgradnji že obstoječe greznice. Čistilna naprava je tudi nekaj s čimer prispevate v čistejše okolje. Čistile naprave podjetja Eko hit odlikuje visoka učinkovitost biološkega čiščenja odpadnih sanitarnih voda in to kar z najnižjimi obratovalnimi stroški. Za nakup čistilne naprave je možno pridobiti tudi EKO subvencijo Slovenskega okoljskega javnega sklada. Podjetje Eko hit ima v svoji ponudbi tudi posebno inovativno izvedbo čistilne naprave namenjene za vikend objekte.

čistilna naprava

Ta čistilna naprava deluje brez elektrike in hkrati ne potrebuje nobenih dodatnih kemijskih aktivatorjev. Lastnosti čistilnih naprav podjetja Eko hit so preprosta a hkrati inovativna patentirana tehnologija, ki je prijazna do okolja ter nudi visoko energijsko varčnost. Njihovo delovanje je zelo tiho, tako vam ni potrebno skrbeti, da bi vas njihovo delovanje motilo. Čistilne naprave so zelo zanesljive in preproste za vzdrževanje. Nenazadnje pa imajo visoko sposobnost čiščenja odpadne vode in to kar do 99%. V ponudbi podjetja Eko hit najdete več različnih modelov in izvedb čistilnih naprav.

Čistilno napravo lahko vgradite zelo preprosto. Potrebno je skopati luknjo in vanjo namestiti napravo. Nato napravo napolnite in povežete z dotokom odpadne vode iz hiše. Po štirinasjtih dneh, ko se odpadne vode iztekajo v napravo pa se naroči zagon čistilne naprave. In tako naprava deluje. Čistilna naprava prečisti odpadne vode iz gospodinjstva do te mere, da se lahko vodo varno izpusti nazaj v okolje. Obratovalni stroški naprave so izredno nizki. V enem letu znese približno 4€ na osebo. Velika prednost te naprave je tudi ta, da se jo da 100% reciklirati. Po upoabi se jo lahko razstavi in polimerne komponente reciklira. Podjetje Eko hit je vodilno na področju čistilnih naprav tako v Sloveniji kot tudi v Evropi. Odlikuje jih hitra dobava, nudijo pa tudi učinkovito servisiranje. Tako bo vaša čistilna naprava v celoti dobro poskrbljena. V kolikor vas zanima nakup jim hitro pošljite povpraševanje in prispevajte k čistejšemu okolju.

Rate this post