Za kaj je namenjen traktorski agregat

traktorski agregat

Torej, vsaka naprava potrebuje nek del brez katerega nebi mogla delovati, tako kot je potrebno. Na primer traktor, nujno potrebuje traktorski agregat, kateri je namenjen za oskrbo z električno energijo ob izpadanju omrežja. Ta agregat za traktor, se uporablja tako, da ga ob izpadu elektrike vklopimo na tritočkovni sistem traktorja in ga poganjamo s kardansko energijo. Na voljo imamo dve različni vtičnici (enofazna in trifazna), kateri sta zavarovani z varovalkami. V njih je vgrajen tudi voltmeter za izhodno napetost. V nadaljevanju vam lahko povemo še malo več kaj je traktorski agregat in vam povemo, kje ga lahko tudi dobite.

traktorski agregat

Svoj traktorski agregat vas čaka na spletni trgovini SAS trade, kjer imate zelo široko ponudbo in ugodne cene. Če se vam bo kaj ponesrečilo imate 24 mesečno garancijo, kar pomeni, da imate zastonj servisiranje menjavo agregata. Sestavni deli, ki jih ima traktorski agregat so kontrolna plošča, jekleno ohišje, elektronska plošča za avtomatsko regulacijo napetosti in alternator z zaščito. To so eni izmed najbolj pomembnih delov pri tem agregatu, saj brez njih nebi delovali. Uporabljamo jih lahko pri kmetijstvu (oskrba sistemov, kot so na primer razsvetljava, hranjenje živine, oskrba vrtov in tako naprej), javnih službah, civilnih zaščitah (za reševalne akcije) in zasebno. Torej traktorski agregat ni le za traktorje, kot smo omenili na začetku, ampak jih lahko uporabljamo v več različnih primerih.

Da boste lažje vedeli kako deluje traktorski agregat se lahko pozanimate pri kakšnemu strokovnjaku za take zadeve ali pa na spletni strani trgovine SAS trade. Sigurno boste nekje našli odgovor na svoje vprašanje le v pravo smer morate iskati. Njihova uporaba je zelo enostavna in tudi električna energija se začne zelo hitro proizvajati. Ta agregat ni potrebno sploh vzdrževati, le na nekaj let se ga splača preveriti in tudi stroški so zelo poceni, le pravega morate izbrati glede na vašo uporabo.

Rate this post