Senčnik proti boju s soncem

Sencnik

Senčnik je pripomoček, ki ga v toplih poletnih dneh ne smemo pogrešati, saj nam na varuje pred močnimi žarki in posledično pred opeklinami. Močno sonce je za nas lahko zelo škodljivo zato se moramo še posebno v poletnem času kadar se temperature dvignejo visoko tudi do 33 stopinj primerno zaščitit in paziti na svoje telo. Senčnik lahko kupimo v različnih prodajalnah ali pa si jih ogledamo na spletu ter se odločimo za naročilo, ki ga lahko plačamo po povzetju ali s kartico.

Sencnik

Senčnik lahko postavimo tudi doma na teraso, na vrst ali blizu bazena če ga le imamo. Tako nas bo senčnik ščitil pred pripekajočim soncem in nam odstranil možnosti, da bi nam sonce lahko opeklo. Senčila lahko vzamemo v kompletu s zložljivimi stoli ali pa opravimo nakup posamezno. Senčniki so po navadi narejeni iz lahkih jeklenih konstrukcij, ki vam omogočajo različne načine namestitve, tako da lahko nanj sedete, se uležete ali celo zaspite. Zraven senčila  in stola lahko zraven dobite tudi snemljivo stojalo, ki bo nudilo oporo vašim nogam in poskrbel, da se bodo vaše noge lahko spočile za na daljno pot.

Zraven dobite tudi izolirano vrečko, ki vam bo hranila ledeno mrzlo pijačo popolnoma brezplačno. Senčnik je zelo primerna oprema tudi za taborjenje ali pohodništvo saj vam hitro sestavljanje in zložljiva konstrukcija, da ga preprosto in brez velikih težav lahko vzamete kamorkoli vas vodijo poti in se v nuji sprostite in uživate v razgledu ali pa imate zaščito pred soncem in dežjem. Materiali iz katerih so zasnovana senčila vas bodo zaščitila pred UV žari. Vrh senčila vam nudi 3 smerno kovinsko obloženo podlago, ki vas bo zaščitila pred žarki sončne svetlobe iz vseh strani in vam nudila udobno in nemotečo izkušnjo pri namiznih igrah ali popoldanskem sončenju na vaši terasi. Zraven Stola in senčila pa dobite tudi podstavek, ki vaš senčnik drži na mestu.

Rate this post