Prodaja podjetja

Če ste se naveličali ali pa podjetje ni več za vas in bi radi spremembe je prodaja podjetja vaša edina rešitev, ki je najbolj učinkovita in praktična, ki je ena najboljših storitev v podjetju Odpri podjetje: https://odpripodjetje.si/ in vam bodo pomagali po najboljših močeh za uspešno prodajo podjetja. Lahko vam tudi oni odkupijo podjetje, da vam ga ni treba zapreti, oni pa med tem časom poiščejo novega kupca, ki vzdrževal podjetje še naprej in se vam ne bo treba bati, da bi prišel v napačne roke ali pa se celo zaprl, saj ga bi bilo škoda. Torej prodaja podjetja ni tako težka kot se zdi, samo pozanimati se treba kako in kaj pa bo vse jasno.

prodaja podjetja

Prodaja podjetja poteka tako, da če ne najdete kupca vam ga podjetje Odpri podjetje odkupi, vi pa se izognete vseh nepotrebnih papirjev, obrazcev, obiskovanje raznih ustanov in podpisovanje papirjev. vse to je popolnoma brez pomena če tako pogledate. Če je prodaja podjetja za vas idealna rešitev in ste za njo se odločili že 100% se izognete vsem tem nepotrebnim stvarem ki smo jih našteli in tako zraven prihranite kar od 400 evrov pa vse do 1500 evrov.

kako pa poteka prodaja podjetja se mogoče sprašujete? Najprej posredujete ve podatke o podjetju, nato oni preverijo podjetje kjer se potem dobite pri notarju za dodatna pooblastila da bo prodaja podjetja lahko izvedljiva. Potem poiščejo ustreznega kupca, ki mu nato predstavijo podjetje in pripravijo dokumente za prepis. S kupcem se nato tudi dobijo pri notarju, da se uredijo dokumenti in prepis kjer z pogodbo prenesejo lastništvo in odgovornost vi pa nato dobite plačilo v vrednosti katerega ste se dogovorili. Seveda pa vaše podjetje za prodajo ne sme imeti nobenih ne poračunanih dolgov ali obveznosti, blokiranih bančnih računov. Dobro pa je da je podjetje prav tako davčno zavarovano. In že je podjetje prodano.

Rate this post