Ugodni poslovni prostori Ljubljana

Če iščete dobre in ugodne poslovne prostore potem preverite na elma-crnuce.si/poslovni-prostori-ljubljana, kjer najdete dobre poslovne prostore Ljubljana, ki so le šest minut stran od ljubljanske obvoznice in so dostopni vsakemu. Pred samo stavbo je zagotovljeno tudi veliko parkirišče, ki vam bo vsak dan 24 ur na teden, zagotavljalo prosto mesto, da ne bo treba zapravljati časa z nepotrebnim iskanjem mest. Poslovni prostori Ljubljana so ugodni, kvalitetni in nudijo dobro počutje vsem zaposlenim, zato je to najboljše delovno okolje, ki si ga lahko spremeni vsak posamezno kakor komu paše.

Poslovni prostori Ljubljana so možni najema v velikostih 30 m2, 90 m2 in 120 m2. Razdeljeni so na dva dela, ki se v bistvu nahajata drug ob drugem in si delita hodnik. Vsak prostor ima vso potrebno opremo kot je optično omrežje, električni priključki, svetila, okna za prezračevanje… Ko bo čas za malico, bodo zaposleni imeli možnost si kupiti hrano v bližnji trgovini Mercator ali pa si privoščili konkreten obrok v piceriji Tai’s pizza. Poleg vsega tega je možen najem tudi ostalih pisarniških prostorov, ki so povezani s skladiščem, če imate v rokah tudi kakšne dostave. Ta skladišča so visoka 6 metrov in zavzemajo 400 m2 površine, tako da so ravno pravšnja za dostavo večjih paketov s tovornim vozilom.

Vsi poslovni prostori Ljubljana so v uporabi dvajsetih podjetij z različnimi dejavnostmi in na voljo je še veliko prostih mest katera si lahko zagotovite tudi vi.  Na njihovi spletni strani je napisan kontakt in obrazec, katerega lahko izpolnite, ter jih vprašate glede kakšne zadeve, ki vas zanima pri najemu. Lahko si tudi ogledate fotografije objavljene na spletni strani, da si boste lažje predstavljali te prostore. Njihovo okolje je res prijetno za delanje, saj vsi vemo, da v neudobnem prostoru ne bomo naredili veliko dela, saj se ne moremo sprostiti, še posebej če je vroče in nismo opremljeni z klimatskimi napravami.

Rate this post