Plastična kirurgija Nine Suvorov

Estetska plastična kirurgija je danes vse bolj priljubljena in zaželena veja zdravstvenih storitev. Vse več ljudi se odloča za popravke na telesu, ki bi mu pomagali pri boljši samozavesti in pri boljši samopodobi. Videz je v današnjih časih pomemben faktor družbe in ni več dovolj da za videz poskrbimo zgolj z na novo opremljeno garderobno omaro, vendar da naredimo korak več. Bodisi je to s telovadbo ali lepotnimi popravki obraza, prsi, telesa. Za takšne popravke pa je več kot odlična izbira Nina Suvorov, ki pacientom z lepotno kirurgijo že z vrsto let izkušnjami in neprestanimi usposabljanji pomaga do uresničitve vseh želja.

Nina Suvorov je specialistka plastične, estetske in rekonstrukcijske kirurgije. Več o njej si lahko preberete na https://n-suvorov.com/ Po končani fakulteti je plastična kirurgija postala njena strast. Prakso je opravljala pri enem najbolj znanih kirurgov in jo opravila z odliko. Za svojo podjetniško pot se je odločila z namenom, da pomaga svojim pacientom pri okrevanju po poškodbi, ali pa pri uresničitvi svojih želja po lepšem in bolj zapeljivem videzu. Glede na to, da se plastična kirurgija vseskozi razvija, se redno udeležuje novih izobraževanj in pridobiva dodatna strokovna znanja. Za paciente pripravi plan posega, svetuje pa jim tudi pri tem, kako naj se pripravijo na operacijo in tudi, kako opravljati naslednje korake, da njihovo okrevanje poteka učinkovito in uspešno. Izzivov, ki jih ponuja plastična kirurgija ne manjka, zaupajo pa ji pacienti iz vseh koncev države.

Nina ponuja vrsto posegov, za najrazličnejše dele telesa. Poskrbi tako za obraz, prsa in telo, med njeno ponudbo pa najdemo tudi neinvazivno kirurgijo, ki ponuja botoks, najrazličnejša polnila, kemični piling in tudi nekaj lepotnih ne kirurških posegov. Tako lahko rečemo, da se za vsako stranko oziroma pacienta najde nekaj. Nina pa vsakemu izmed njih posveti največjo mero svoje pozornosti in skrbnosti, da iz njene ordinacije odidete z želenim rezultatom.

Rate this post