Kakovostno peskanje očisti vsako površino brezhibno in varno

peskanje

Peskanje z različnimi mediji je lahko ročno ali pa strojno. Kakovostno peskanje je namenjeno popolnemu čiščenju površine materialov oziroma raznih predmetov, kot so stroji in deli za proizvodnjo, da se na njih dobro prime barva oziroma se očistijo nečistoče. Ta metoda odstrani vso trdovratno umazanijo, pa naj bo zapečena na površini od varjenja na primer. Z njo čistijo lahko vse površine in jo tudi naredijo nekoliko grobo za to, da se barva na površino prime dosti bolje. Lahko pa naredijo strukturo površine grobo in bolj zanimivo, kot dekoracijo na določenem delu.

peskanje

Peska se lahko na primer celotno proizvodnjo, stroje, električne omarice, pohištvo in še bi lahko naštevali, tudi stene in prostore ter fasade. Peskanje je najsodobnejša metoda, ki je učinkovita in jo uporabljajo v vseh panogah, še posebej v letalski, avtomobilski, farmacevtski in drugje, tudi v zdravstvu in prehranski industriji. Povsod tam, kjer mora biti proizvodnja linija zelo čista. Če so čisti stroji in omarice, elektronika in podobno, bodo tudi dolgo zdržali, saj sem jim življenjska dobra tako poveča za nekajkrat.

Kakovostno peskanje uvajajo lahko na terenu, če ne morete odmontirati stroja ali ograje na primer, se peskajo ročno. Vendar je peskanje možno tudi serijsko z različnimi mediji in sicer vam naredijo komoro ali več komor za tovrstno čiščenje, ki jo povsem avotmatizirajo. Vi le upravljate stroj preko računalnika in ekrana. Tako bo tovrstno čiščenje hitrejše ter veliko bolj prazno do ljudi, saj ga opravijo roboti.

Tako čiščenje je vedno enako kakovostno, ker človeška napaka ne more vplivati na to delo, saj ga opravijo stroji vedno enako in enakomerno. Nadzorujte le, da stroji delajo dobro in da je medija vedno dovolj na razpolago. Pri tem se seveda prijavijo različni mediji, odvisno je od površine, ki se peska in od dostopnosti kablov ali vezja oziroma česarkoli, kar ni dovolj dostopno. Vse to vam lahko očistijo.

Rate this post