Kemični svinčniki so lahko priročno pisalo in hkrati izvrsten marketinški pripomoček

kemični svinčniki

Kemični svinčniki so najbolj popularno in vsestransko pisalo, nekako klasika med pisali. Ponudbo si oglejte na www.habeco.si/pisarna-in-pisala/pisarna-in-pisala/kemicni-svincniki/. Običajno jih potrebujemo vsak dan. Ni potrebno skrbeti, da se bo konica zlomila in bomo potrebovali šiljenje, prav tako pa ni skrbi, da bi zmanjkalo črnila ali pa bi se to zasušilo v ključnem trenutku, ko to najmanj potrebujemo. Seveda kemični svinčniki niso vsemogočni, vendar pa so še vseeno zelo zanesljivo pisalo, ki ga lahko istega uporabljamo tudi več let.

 kemični svinčniki

Poleg neštetega pa so več kot zelo primerni za promocijska darila. Majhna a zelo uporabna in praktična pozornost, ki pa lahko vašo prepoznavnost ponese do vaših novih potencialnih strank. Tako je to lahko zelo učinkovito promocijsko darilo, ki pa zavzema sam vrh priljubljenosti promocijskih daril. Načeloma imajo sicer zelo majhno površino za brandiranje, in je tako potrebno racionalno razmišljati kaj in kako bo na njem izgledal napis ali logotip vašega podjetja. Pretiravanje z vsebino ni zaželeno, saj na koncu to ne doseže želenega učinka, napis pa velikokrat izpade nečitljiv in slabo viden. Zato se je pri tem artiklu dobro držati pravila manj je več. Pri podjetju Habeco so vam na voljo plastični, kovinski pa tudi leseni kemični svinčniki, ki so izdelani iz recikliranih materialov.

Glede na to kakšen material svinčnika izberete se izbere tudi vrsta brandiranja. To pomeni, da se običajno svetuje uporaba dotiska na plastične svinčnike in lasersko graviranje na kovinske. Pri podjetju Habeco bodo za vsa uredili pravzaprav vse. Vi si samo izberete kakšne vrste naj bodo kemični svinčniki, ki jih seveda ravno tako najdete v njihovi ponudbi, napis, ki ga želite, oni pa bodo uredili vse potrebno, da bo vaš promocijski material tak kot ste si zamislili. Ta možnost promocije je tudi izredno ugodna, hkrati pa lahko doseže zelo široko publiko. Oglejte si spletno ponudbo podjetja Habeco in naj vaši novi kemični svinčniki vaše podjetje še danes ponesejo v svet.

Rate this post