Kakovostna okna in vrata domačega proizvajalca z garancijo

okna

Okna in vrata so oči vsake stavbe in nudijo svetlobo ter lep pogled na okolico. Slovensko podjetje na tej povezavi cugelj.si kakovosten ponudnik za vso Evropo, je cenjen že 20 let in ima izjemno veliko zadovoljnih naročnikov, ki so zasebniki in podjetja. Nudijo izjemno kakovostna PVC in aluminijasta okna ter vrata, katere izdelajo po naročilu in vam dajo 10 letno garancijo. Izdelajo lahko katete koli oblike in velikosti oken, jih zmontirajo in opremijo z roletami, senčniki ter komarniki proti mrčesu. Zato bo bivanje v taki stavbi izjemno kakovostno, pa naj gre za novogradnjo ali zamenjavo starih oken.

okna

Okna in vrata morajo biti izdelana tako, da dobro tesnijo in nimajo toplotnih mostov preko katerih bi uhajala ven toplota ali prodirala vročina in mraz v notranjost objekta. Okna in vrata tudi ščitijo pred vlago ter drugimi vremenskimi spremembami, ki so za človeka in premreženje škodljivi, saj se lahko pojavi plesen. Izbirate pa lahko med dvojno in trojno zasteklitvijo. Trojna zasteklitev je veliko bolj učinkovita, razen če živite na območju, kjer ni toliko vlage ter mraza, je dvojna zasteklitev povsem v redu. Odvisno pa je tudi od načina gradnje objekta, starostim, izolacije fasade in balina ogrevanja.

Vsa okna in vrata je možno pobarvati v nekaj barvnih odtenkov ter tudi v imitacijo lesa. Znotraj so lahko drugačna, kot zunaj. Večinoma se ljudje odločajo za bela ali za rjava ter imitacijo lesa. Katera boste vi izbrali je odvisno od izgleda vaše stavbe in okolice, da bodo sodila k celotnemu izgledu stavbe. Pri tem vam seveda tudi svetujejo. Pomembno je tudi to, da vam okna in vrata ter dodatke zmontirajo v hitrem času in za seboj vse pospravijo. Ne boste verjeti, kakšna je razlika v kakovosti bivanja v stavbi s takimi okni in vrati. Tudi vrata so usklajena z okni, na razpolago so številni modeli in dizajni, kombinirani lahko s steklom, modernega ali klasičnega izgleda. Pokličite mojstra in posvetil se vam bo za vaš primer.

Rate this post