Lateks ležišča – objem narave

Ste ljubitelj naravnega, ekološkega in vam je mar za okolje, tudi ko je govora o vašem ležišču? Potem je tu slovenski izdelek, ki vas bo preprosto navdušil. V Zeleni trgovini vam namreč ponujajo lateks ležišča, ki so v celoti izdelana iz ekoloških materialov, po načelu odgovornosti do okolja in družbe. Med celotno izdelavo in obdelavo lateks ležišča ni prisotnih nikakršnih škodljivih kemikalij, kot so pesticidi, herbicidi, formaldehidi, toksini, itd. Izdelan je iz 100 % naravnega lateksa in ekološkega bombaža. Zagotavlja pa veliko mero udobja za vsakega uporabnika in je primeren tudi za alergike, saj imajo lateks ležišča 100 % naravno anti alergijsko zaščito.

Zakaj torej kupiti lateks ležišča? Razlogov za to je kar nekaj, ključni pa so naslednji: ker so izdelani v Sloveniji, ker z nakupom ne obremenjuješ okolja, ker so udobni, zračni in zdravi, ker ne vsebujejo škodljivih kemikalij in so izdelani po načelih pravične trgovine. Hkrati z nakupom lateks ležišča pomagaš tudi okolju, saj se z vsakim nakupom ležišča posadi 5 dreves, in na vsakih 50 prodanih ležišč, zaščitimo 1ha deževnega gozda. Z nakupom tako skrbim tudi za naše okolje.

V Zeleni trgovini vam tako ponujajo različne tipe in trdote lateks ležišč. Tam boste zagotovo našli svoje pravo ležišče. Trenutno imate na spletni strani tudi akcijsko ponudbo, kjer so vam lateks ležišča še dodatno znižali in jih sedaj dobite po res ugodnih cenah. Zeleno trgovino pa lahko obiščete tudi v BTC-ju, kjer vam bodo z veseljem dodatno svetovali glede ležišča, vi pa jih boste lahko probali in si tako izbrali tistega, ki vam najbolj odgovarja. Privoščite si sproščujoč in naraven spanec na lateks ležišču in občutite razliko. Vaše telo potrebuje kakovostno in naravno ležišče, da se boste lahko dobro naspali in regenerirali. Saj samo z dobro regeneracijo telesa, lahko optimalno opravljamo vsa vsakodnevna opravila in se uspešno soočamo z dnevnimi izzivi. Preizkusite lateks ležišča in vaše telo vam bo hvaležno.

 

Rate this post