Visoko zmogljiv inkubator je del razvoja na vseh področjih

inkubator

Danes so inkubatorji del, domala vseh raziskav v svetu medicine, farmacije ter analitike živil živilski kemiji. Pri raziskavah so tako pomembni ravno zaradi svoje natančnosti, ki omogoča uporabo pri vseh nalogah do +80°C, najbolj pa se izkažejo pri inkubaciji živih kultur pri +37°C. Imajo pa tudi izjemno precizno tehnologijo nadzora, ki preprečuje temperaturne prekoračitve, kar omogoča nemoteno inkubacijsko dobo živih kultur.

Vsak inkubator ima določene specifike, na podlagi katerih lahko izberete ustreznega za vaš projekt. Poleg nadzorovane temperature, do +80 °C, vam je inkubator na voljo v osmih modelnih velikostih v rangu od 32 l do 749 l. Na voljo sta vam dva zmogljivostna razreda, ki jih lahko ločite po osnovnem, enojnem displayu ali pa plus, ki ima dvojni display. Obe verziji, pa vam ponujata naravno ali pa prisilno kroženje zraka. Z namenom preprečitve padca temperature ima inkubator vgrajena notranja steklena vrata, ki so na zunanji strani izdelana iz nerjavečega jekla. Sam proces sterilizacije pa steče preko določitve programa na upravljalnem displayu.

inkubator

V kolikor želimo, poskrbeti za optimalno kroženje zraka v inkubatorju, predvsem v primerih, ko je naša komora napolnjena, vam obe verziji omogočata uporabo nastavljivega ventilatorja. Obenem pa vam grelne površine, ki so edinstvene omogočajo optimalno usklajevanje tako naravnega kot tudi prisilnega kroženja zraka. Tako je v vašem inkubatorju vzpostavljeno optimalno stanje. Prav tako pa ima inkubator tudi možnost izključitve kroženje zraka, kar je zlasti pomembno za ohranitev vzorcev, ki ne smejo biti izpostavljeni vrtinčenju zraka.

V skladu z zakonom o medicinskih pripomočkih, se inkubatorji INplus / IFplus lahko uporabljajo za segrevanje raztopin za izpiranje in infuzij. Tako priznani so postali tekom dolgoletne uporabe in razvoja ravno na podlagi izkušenj. Predvsem pa na podlagi povratnih informacij zadovoljnih uporabnikov. Dober inkubator je danes del vsake industrije, saj omogoča razvoj in pridobitev natančnih podatkov. V celoti je izdelan iz kvalitetnega nerjavečega jekla, kar vam omogoča tudi dolgo življenjsko dobo.

Rate this post