Hydrafacial je primeren za vse

Hydrafacial je medicinski postopek, namenjen izboljšanju izgleda vaše kože. Hydrafacial se drugače imenuje tudi diamantni piling. Pri tem postopku se koža čisti tako, da se odvečna povrhna plast kože zlušči, sočasno pa tudi odstrani vse nezaželene ogrce in kožo navlaži. Postopek hydrafacial se izvaja s pomočjo tehnoloških naprav, ki ustvarjajo vrtinčenje na koži, da koža ostane prožna in gladka pa poskrbijo vsa koži primerna hranila.

Hydrafacial se uporablja, kot je že iz imena razvidno, za čiščenje kože na obrazu. Za postopek diamantnega pilinga je primeren vsak tip kože, uporablja pa se lahko tako na moških kot na ženskah. Čeprav je pri nekaterih moških nega kože še vedno tabu, pa se drugi prepustijo brezskrbnemu razvajanju. Izvajalci postopka hydrafacial so strokovnjaki, ki se zavedajo da imamo različne tipe kože, zato je potrebno postopek hydrafacial prilagoditi vsakemu posamezniku posebej. Uporaba diamantnega pilinga je še posebej priporočena za vse ki imajo občutek, da se je njihova koža postarala ter da imajo suho kožo, ki je ne uspejo popraviti z kremami, za vse tiste, ki veliko časa preživijo na soncu in je njihova koža rahlo poškodovana in potrebna luščenja ter vlaženja, da si povrne prožnost. Za vse posameznike, ki imajo zelo mastno kožo, tiste ki imajo težave z ogrci ter aknami ali tiste, ki imajo obrazne brazgotine, ki bi jih želeli omiliti.

S pomočjo postopka hydrafacial lahko tudi zgladimo drobne gubice in izboljšamo suho in ovelo kožo. Če ste se kdaj spraševali zakaj se postopek imenuje diamantni piling, potem je to zato, ker se uporablja poseben način delovanja diamantne glave, ki površino kože nežno obrusi in kožo pripravi za uporaba hranilnih snovi, ki kožo navlažijo in pomladijo. Rezultat pa je odvisen tudi od tega, kakšna naprava se uporabi, saj se med seboj razlikujejo po kakovosti in učinkovitosti. Postopek hydrafacial traja približno 30 minut in je povsem neboleč ne glede na stanje kože.

Rate this post