Terapija eft je učinkovita zaradi celostnega pristopa

eft

Eft je kratica za profesionalno tapkanje, ki je metoda, ki je zelo učinkovita pri marsikateri duševni in telesni težavi, kar si poglejte na povezavi in se lahko tudi naročite na terapijo. Metoda eft je podprta z energijo in sproža zdravilne vibracije v telesu, zato se lahko celice s pomočjo pravilne frekvence in energije postavijo nazaj v normalno stanje ter se začne telo samo zdraviti. Zdravijo se lahko razne telesne težave in tudi stiske, strahovi, depresije, odvisnosti ter vse ostalo, kar nam greni vsakdanje življenje. Že po prvi terapiji boste čutili veliko olajšanje in po nekaj ostalih terapijah boste v enem do treh mesecev zaživeli normalno življenje.

eft

Tehnika eft je izjemno učinkovita, ker deluje celostno. Je prijetna in neboleča, ter vas takoj sprosti in umiri. Ta tehnika je dosti boljša kot zdravljenje z zdravili in antidepresivi, ki puščajo posledice. Vsak se kdaj znajde v stiski in strahovih ter paniki in potem telo reagira nenormalno z vrtoglavicami, bruhanjem, bolečinami v prebavi, zaprtjem, spremembami celic in podobno. Zakaj bi se še zastrupljali s kemijo, če eft terapija dokazano pomaga skoraj vsem.

Kar se tiče telesnega stanja, je eft terapija učinkovita pri tiščanju v prsih, nespečnosti, pomanjkanju energije, proti stresu in nizki samopodobi, debelosti, alergijah in bolečinah. Terapija vpliva na čakre, ki jih uravna zato bodo težave hitro izginile. Kar je najbolje, terapija je dolgotrajna in učinkuje za vedno. Tudi jecljali ne boste več. Jeza, ki je v vas nakopičena, bo izzvenela. Tudi če ste ljubosumni, agresivni, imate težave v odnosih in ste prod stresom ali imate težave v službi, se bodo zadeve umirile in sprostile, ker se boste po terapiji spremenili vi sami.

Naredite nekaj za sebe in naredite korak naprej v svojem dobrem počutju, ker zakaj bi trpeli in bili žrtev, če tega vam res ni treba in se vse to da hitro popraviti.

Rate this post