Aplikacija covid 19

Lahko bi rekli, da je leto 2020 kar zanimivo in polno novih dogodivščin tako slabih kot dobrih. Glavna stvar, ki se je zgodila v tem letu je nastanek smrtonosne bolezni Covid 19 katera je povzročila zaprtje raznih industrij, izgubo služb, šolanja od doma, karanteno, nošenje mask, omejitev gibanja in še mnogo drugih stvari. Ker ne vemo kdaj bo ta bolezen izginila se je pojavila tudi aplikacija covid 19, ki vam sledi in pove, če ste prišli v stik z morebiti okuženo osebo. Kakšno je pa vaše mnenje o aplikaciji? Menite, da je aplikacija covid 19 le en nateg, da vas lahko nadzorujejo kaj delate, ali, da je to nekaj zanesljivega in nas lahko mogoče celo reši?

Nekateri menijo da je aplikacija covid 19 le nateg, da nas bo vlada lahko ves čas nadzorovala. Vsak ima svoje mnenje, ampak dan danes, ko smo v taki situaciji nastaja veliko zgodbic katere niso zanesljive, oziroma ne moremo vedeti kaj je res in kaj ne, ker smo vsi v strahu in ne vemo kdaj se bo to končalo. Ljudje se prav tako ne želijo cepiti proti koronavirusu kajti menijo, da je lahko tudi cepivo nevarno in, da bo virus čez dva meseca lahko že mutiral in nas zdravilo ne bo več moglo rešiti.

Aplikacija covid 19 je že namenjena za vsakega ki ima pametni telefon in imamo na voljo več vrst te aplikacije, koliko so zanesljive pa tega žal ne moremo vedeti. Upamo lahko le na najboljše, da se bo trenutna situacija umirila in bomo lahko spet normalno zaživeli. Seveda skrb za virusom ne bo kar tako odšla in bomo rabili še nekaj časa, da se navadimo na normalno življenje, če bo to sploh še možno. Torej zdaj, ko veste, da obstaja aplikacija covid 19, jo boste tudi vi začeli uporabljati? Kmalu bo vse v redu, le strpni moramo biti in se držati stran od velikih skupin.

Rate this post