Zobna protetika – cenik je prilagojen vašim potrebam in proračunu

zobna protetika cenik

Zobna protetika, cenik se prilagaja vašim potrebam, se ukvarja vašim izgledom zob in nasmeha. Cenik storitev najdete tukaj in lahko vnaprej približno veste kaj vas čaka. Če greste k dobremu zobozdravniku, bi se že ob vsakem obisku morali počutiti kot zelo pomembna oseba. Vaša usta, ki so ključnega pomena za vaše fizično, duševno in socialno zdravje, zaupate svojemu zobozdravstvenemu timu in si zaslužite nego, ki odraža, kako dragocen je vaš nasmeh za vaše vsakdanje življenje, kariero in splošno dobro počutje.

 zobna protetika cenik

Zobna protetika, cenik se prilagaja temu, kaj potrebujete in vašemu proračunu, zato se naročite na pregled, vam bo omogočila spet, da boste dobro izgledali in dobro jedli, kot prej, neglede na to, koliko zob vam manjka. Prilagojeni nastavki prilagodijo konture in profile izstopa vsaki situaciji. Nudijo boljšo estetiko in podporo kot montažni abutmenti. Abutmente je mogoče uliti v laboratoriju ali rezkati z rezkalnimi storitvami. Ponudijo lahko predloge in alternative za težke in raznolike situacije. Vedno bodo uravnovesili estetiko in funkcijo od kron in mostičkov za vsadke do pokrivnih protez in nadgradenj za celotna dela lokov.

Kliko stane zobna protetika – cenik na spletni strani je zgolj okviren za občutek, boste izvedeli pri pregledu in posvetu z vašim zdravnikom. Zato izberite kakovostnega, ki se vam bo res posvetil in vam tudi ponudil realno ceno. Za najboljše možno prileganje so izdelki na vsaki stopnji proizvodnje natančno pregledani pri 20-kratni povečavi. Vijačna retinirana superstutura ima rezkano pripravo za cementno retinirane krone. Tudi če so luknje za vijake na neidealnem položaju, to ne bo vplivalo na končni položaj kron. Poleg tega so vse bukalno obrnjene luknje za vijake prekrite s kronami po cementiranju. Morebitna prihodnja popravila se opravijo tako, da preprosto odstranite poškodovano krono, nato pa vzamete nov odtis za to krono. Preostali del mostu ne bo prizadet. Kakovostna zobna protetika, cenik vam je naj voljo vedno na spletni strani, se splača in ni tako draga, kot se zdi na prvi pogled.

Rate this post