Vrtni kamini

Si želite z družino preživet lepo nedeljsko dopoldne zunaj na vrtu in vam je zadišala pizza?Potem je pravi čas da kupite kamin za vaš vrt!

Vrtni kamini bodo polepšali vaš vrt in okolico. Sploh pa da ne omenimo okusnega mesa in zelenjave z žara. Z vrtnimi kamini boste poskrbeli, da vas pozimi nebo zeblo na družinskih srečanjih, ob enem boste pa še poskrbeli za okusen obrok. Vrtni kamini se uporabljajo tudi za peko pic. Da sploh ne govorimo kako dobre so pice iz krušne peči. Zakaj bi odšli na pico iz krušne peči v restavracijo, če pa jo lahko imate doma, pečeno na vrtnem kaminu. Naj vam sosedje zavidajo, ko bodo zagledali vaš vrtni kamin in vonj po sveži pici. Pri nakupu pizza pečic, zraven dobite še pripomoček za lažje premikanje pic. Rdeč izgled opek vas bo ob pogledu nanj spomnil, na kvalitetno izdelavo vašega vrtnega kamina. Tudi čiščenje vrtnih kaminov je precej enostavno, vzdrževalnih stroškov pa praktično ni. Visokokakovostni vrtni kamin vas nebo razočaral. Kljub visokim temperaturam, ne bojo vplivale na vaš kamin.

vrtni kamin

Na voljo imate veliko dizajnov, katere boste s pomočjo naših zaposlenih lažje prilagodili za vaš vrt in okolico. Lep estetski vrtni kamin bo polepšal izgled vašega vrta. Obstajajo tako manjše kot večje peči, odvisno od prostora, ki ga ima posameznik na voljo. Podjetje Hrovat, ki ima dolgoletne izkušnje z kamini in pečmi, ima na voljo tudi profesionalne žare, roštilje in vso pripadajočo opremo. Zaposleni podjetja Hrovat vam bodo pripravili ugodne ponudbe, tako da boste prišli skozi čim ceneje. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate galerijo žarov, roštiljev in pizza pečic, katere so že naredili za stranke. Ob nakupu vrtnega kamina  boste lahko prihranili tudi na kurjavi pozimi, saj boste z vrtnim kaminom segreli tudi vašo hišo. Zakaj bi čakali, če lahko Hrovat d.o.o. pokličete že danes.

Rate this post