Toplotna črpalka: Razvoj in proizvodnja

Vsaka toplotna črpalka, ki jo ponuja podjetje Kronoterm je del lastnega razvoja in proizvodnje. Posamezna toplotna črpalka je proizvedena s strani visoko izobraženega in razvojnega kadra, prav tako se vsaka toplotna črpalka testira v Kronotermovem laboratoriju. Proizvodnja sledi evropskim merilom, prav tako se izvaja management kakovosti vsakega izdelka.

Toplotna črpalka in dolgoletna tradicija

Toplotna črpalka je del Kronotermovega razvoja že od leta 1976, proizvodnja pa teče od leta 1990. Kronoterm in toplotna črpalka sta postala nerazdružljiva pojma, podjetje pa si je skozi leta nabralo bogate izkušnje, tradicijo in vizijo. Kronoterm sodeluje z znanimi evropskimi kupci in dobavitelji, do sedaj pa je podjetje inštaliralo že več kot 70.000 naprav.

Toplotna črpalka: Celovite rešitve in svetovanje

Toplotna črpalka je enostavna za uporabo, kljub temu pa podjetje Kronoterm nudi brezplačno svetovanje, tudi na terenu. Prav tako je posamezna toplotna črpalka lahko zelo raznolika, zato se nudi tudi strokoven izračun pravilne izbire produkta. Prav tako Kronoterm nudi pomoč pri urejanju dokumentacije Eko sklada.

toplotna črpalka
Primer Kronotermove toplotne črpalke

Toplotna črpalka: Premium produkt

Toplotna črpalka je lahko tudi zelo zahteven produkt. Kronoterm ima najboljše rezultate na inštitutu WPZ, Švica, prav tako podjetju pripada večkratni naziv »najbolj učinkovita toplotna črpalka v Evropi«. Toplotna črpalka, kot jo potrebuje najzahtevnejši investitor je prav tako del proizvodnje, trgi na katerih se najde Kronotermova toplotna črpalka pa zajemajo: Avstrijo, Italijo, Nemčijo, Švico.

Toplotna črpalka: servisiranje in uporabniki

Kronoterm izvaja preventivne preglede. Če posamezna toplotna črpalka potrebuje rezervne dele, je na voljo stalna dobavljivost le-teh. Hitra odzivnost je značilna za kateri koli konec Slovenije, prav tako se izvajajo strokovni zagoni.

Kronotermova toplotna črpalka je bila v 25 letih montirana več kot 60.000-krat. Na listi stranka, ki jim služi naša toplotna črpalka je so tudi znane osebnosti. Montiramo preko 6.000 sanitarnih toplotnih črpalk letno in preko 1000 ogrevalnih toplotnih črpalk letno.

Rate this post