Progresivna očala

Se vam je poslabšal vid? Uporabljate ena očala za na daljavo in ena za bližino? Potrebujete https://www.mojoptik.si/ocala/progresivna-ocala/

Kaj sploh so progresivna očala? Namenjena so ljudem z dioptrijo za daljavo in na bližino. Mi imamo rešitev za to, saj potrebujete le progresivna očala, ena očala za vsa opravila. Očala imajo gladko steklo, kar našim očem še posebej pomaga pri vidu.

Preden se odločite za naša očala, priporočamo pregled vida pri nas in tako z rezultati preverimo, kakšna očala res potrebujete. Naročite se na pregled še danes!  Z pregledom bomo lažje prišli do pravega progresivnega stekla in jih prilagodimo vašemu vidu.  Na voljo imamo tudi veliko izbiro okvirjev za progresivna očala. Skupaj bomo izbrali pravilen okvir za vaša očala.

Cena očal je odvisna od stekla. Odvisno je od kvalitete progresivnih stekel, okvirja, garancije in od samega proizvajalca. Skupaj bomo našli ravno pravšnja očala za vas, tako da se bomo uskladili tudi finančno.  Odvisno je tudi od samega uporabnika. Na naši spletni strani lahko vidite cenik očal in pregledov ter vse novosti. Očala so tako namenjena otrokom kot starejšim.

progresivna očala

Imamo že kar nekaj zadovoljnih kupcev in so so še posebej zadovoljni, saj nudimo tudi jamstvo za progresivna očala, in v primeru, če z očali niste zadovoljni, vam vrnemo denar. Na naši spletni strani lahko vidite tudi besede naših zadovoljnih strank. Stranke se hitro prilagodijo na naša očala, nekateri hitreje, nekateri potrebujejo malo več časa. Ne pozabite seveda tudi na akcije, katere lahko preverite na naši spletni strani.

Veliko časa namenimo samemu izdelovanju očal. Očala izdelujejo profesionalni mojstri, z veliko znanja in izkušenj, tako da so vaša očala v dobrih rokah. Naši dobavitelji prihajajo iz Evrope, kar pomeni da bodo vaša očala izdelana v zelo kratkem času.

Torej potrebujete ena očala za vid na blizu in daleč? še danes obiščite našo spletno stran in naročite progresivna očala!

Rate this post