Pralni stroj za polnjenje od spredaj

Mielejevi pralni stroji za polnjenje od spredaj bodo olajšali vaša hišna opravila in vam polepšali vsakdanjik. Izognili se boste težavnemu likanju zmečkanega perila, poškodovanim tkaninam vaših najljubših modnih kosov in nezadovoljivim rezultatom pranja. Še danes izberite pralni stroj Miele s funkcijami, ki vam najbolj ustrezajo. Naj vam jih predstavimo nekaj.

Če vas v slabo voljo spravljajo kupi zmečkanega perila, lahko to težavo rešite s programom glajenja perila. Program bo obseg likanja zmanjšal kar za 50 %. Če še vedno niste zadovoljni, lahko nastavite tudi poseben program Srajce, ki preprečuje mečkanje in nastajanje gub na srajcah. Vaše likanje bo vidno enostavnejše, nekateri kosi perila pa bodo iz pralnega stroja prišli takšni, kot da bi jih že zlikali. Pralni stroji Miele nudijo številne programe, ki so prilagojeni točno določeni vrsti perila. Volneno, sintetično, občutljivo, pisano, temno perilo ali jeans. Le na tak način se lahko perilo namreč opere učinkovito, a hkrati nežno in z občutkom. Če se vam s pranjem mudi, lahko uporabite program Ekspres 20, ki omogoča pranje manjših količin perila v izjemno kratkem času. Mielejev pralni stroj ima tudi satasti boben, ki omogoča nežno ravnanje z občutkom. Perilo nežno drsi po tankem vodnem filmu in se zaradi tega ne obrabi ali poškoduje.

Poslužite se lahko tudi inteligentnega pranja, kjer količinska avtomatika analizira napolnjenost bobna in posledično porabi le toliko vode in elektrike, kot je potrebno za optimalne rezultate. Če ste po zagonu pralnega stroja ugotovili, da se vam je izmuznila kakšna nogavica, jo lahko zahvaljujoč funkciji AddLoad dodate tudi med pranjem. Pritisnite tipko ”Zagon/dodajanje perila” in vrata se bodo odklenila. To je le nekaj inovativnih funkcij pralnih strojev Miele. Za več informacij pobrskajte po Mielejevi široki ponudbi pralnih strojev in izberite takšnega, ki vam najbolj ustreza.

Rate this post