Ali obloženi kruhki redijo?

obloženi kruhki

Verjetno ste si že kdaj privoščili svoj najboljši obloženi kruhek ali toast, kot mu pravijo Američani. Obloženi kruhki pa so seveda lahko tudi zdravi. Na spletni strani www.pipo.si/hladni-prigrizki-in-oblozeni-kruhki/ si lahko ogledate več idej kako naj bi obloženi kruhki izgledali ali pa pridobite samo dobro idejo kaj vse lahko vstavite v svoje obložene kruhke.

Obloženi kruhki kot smo dejali lahko njihova priprava zahteva precej časa ali pa se jih posvetite v zelo kratkem času. Obloženi kruhki kot jih poznam v najbolj znani obliki vsebujejo šunko, sir in ponavadi nek namaz kjer je največkrat uporabljana majoneza. Ker pa je svet kulinarike močno napredoval smo skozi leta spreminjali sestavo obloženih kruhkov. Tako smo jim pričeli dodajati različne kose zelenjave, od solate, kislih kumaric, redkvic ali paprike in začeli smo spreminjati glavno sestavino se pravi šunko in sir. Obloženi kruhki so tako sedaj lahko sestavljeni iz glavne sestavine kot je na primer losos, tuna ali pa preidemo v okušanje popolnoma veganske izvedbe obloženega kruhka kjer je sestavljen iz beljakovinskega dela iz avokada temu pa je dodana še druga zelenjava, ki poveže okus veganskega toasta. obloženi kruhki

Obloženi kruhki se tako lahko naredijo in najdejo za vsak okus in želje. Ne pozabite pa da si ob vašem obloženem kruhku pripravite osvežilno pijačo ali pa si privoščite topel čaj. Tekočina namreč pripomore k boljši presnovi. Seveda tekočino pijte zmerno in počasi saj ob hitrem pitju lahko pride do bolečin v trebuhu in do napihnjenosti. Uživaje tako hrane kot pijače naj bo kolikor se da počasi. Prepustite se okusom hrane in naj vaši možgani dobijo impulz o kvaliteti zaužite hrane. Z zmernim hranjenjem je namreč dokazano, da imamo ob tem precej bolje razvite brbončice in hrana postane okusnejša. Vzemite si čas in pripravite svoje obložene kruhke, povabite prijatelje in se ob dobrem kozarčku po družite in nasmejte. Pripravite zabavne igre in dan bo popoln.

Rate this post