Delovni čevlji

Saj veste, da nebi bilo dobro, če bi nekdo nekoga povozil z viličarjem skozi prste. Kakovostni delovni čevlji bodo rešili ta problem!

Visoko kvalitetni delovni čevlji bodo vašem delavcem v podjetju še posebej pomagali pri varnem delu. Delovni čevlji morajo imeti zaščitno kapico, katera bo preprečila poškodbo prstov v primeru, če vas nekdo povozi ali pa če nekaj pade na vas. Delovni čevlji imajo tudi nezdrsljive podplate, kateri bodo preprečili zdrs na nevarnih površinah, recimo na strehi. Delovni čevlji trgovine Pentiv imajo tudi lep dizajn in pa svetle barve, da se vas hitreje opazi. Znamka delovnih čevljev so Helly Hansen. Že kot ste slišali, Helly Hansen čevlji so visoko kakovostni in so znani po lepem dizajnu. Čevlji so lahko nizko ali pa visoki. Visoki pridejo prav, če delamo pozimi zunaj, saj nas bodo dodatno greli in v primerih, če delamo z vodo, da nismo mokri. Nizki delovni čevlji pa prav pridejo sploh v poštev v vročih poletnih dneh, ko se bolj potimo zaradi visokih temperatur.

delovni čevlji

Vsi vemo, kako je pomembna varnost v vašem podjetju, sploh ko govorimo o zdravju delavcev. Zagotovimo jim zato kvalitetno obutev. Vsi pošteni delavci vemo, kako je, če imamo slabo kvalitetne čevlje v službi. Težko hodimo in imamo bolečine v nogah. Torej delodajalci, investirajte v dobro obutev in naj bo tudi vaš delavec zadovoljen v službi, saj bo tudi tako bolj intenzivno delal. Vsak delavec si zasluži imeti kvalitetne delovne čevlje, da nima bolečin v podplatih po večih urah dela. Kolikokrat se je že zgodilo, da je nekdo nekoga povozil z viličarjem po prstih. In kdo je v tem primeru bil kriv? Podjetje! Saj ni delavcu zagotovilo ustrezne delovne opreme.

V trgovini Pentiv poleg delovnih čevelj, najdemo tudi ostalo zaščitno opremo, delovne halje, hlače in jakne. Obiščite jih v Slovenj Gradcu in si zagotovite svojo zaščitno delovno opremo še danes!

Rate this post