Kako deluje anti ageing, da pomladi vašo kožo

anti ageing

Anti ageing se običajno izvaja po 30-tem letu, ko se že kažejo lahko prvi znaki staranja kože. Naravna obnova kože se z leti upočasnjuje in koža kot največji človekov organ izgublja moč za obrambo pred zunanjimi dejavniki, ki nanjo vplivajo. Metoda anti ageing pomaga, ko se začne koža tanjšati in izgublja svojo prožnost ter vlažnost. Počasnejša je tudi proizvodnja kolagena, kar vse vpliva na nastanek gub na obrazu. Zato je zelo pomembno, da se taka koža pravilno neguje.

anti ageing

Ni pa pomembno samo to, da se borimo le proti gubicam na obrazu, ampak obraz in kožo obravnavamo celostno, da pomagamo koži, da se okrepi njen naravni obrambni ščit, pri čemer metoda anti ageing bistveno pripomore. Tako ta metoda pomaga zmanjšati procese oksidacije in obnovi procese obnavljanja celic. Tudi prosti radikali ne pridejo koži tako do živega, kot bi sicer brez te učinkovite metode.

Neovita anti ageing je celovit pristop s katerim bodo mojstri poskrbeli za vašo kožo na obrazu, ko prehajate v zrelo obdobje. Vaša koža bo povsem zdrava in sijoča, kot ste jo imeli prej. Imela bo popolno ravnovesje, dovolj bo vlažna, kar bo povzročilo zelo vidne učinke. Gube vam bodo odpravili globinsko, tudi tiste, ki so nastale zaradi vaše obrazne mimike.

Anti ageing je inovativna in učinkovita metoda, ki si jo zaslužite. Č hočete spet zgledati mladostno ter brezhibno in naravno, potem je ta metoda nujna. Vaš obraz bodo očistili in naredili piling. Nato vam bodo vtirali hranilno in vlažilno učinkovino z ultrazvokom v kožo. Nato sledi masaža obraza s posebnim gelom. Naredijo vam še intenzivno masko iz morskih alg. Vtrejo vam še serum in kremo ter vam svetujejo, kako se negujte doma, da boste obdržali to, kar je naredila terapija. Traja pa cca 90 minut in je povsem varna ter neboleča in naravna.

Rate this post